Backbone controller

Backbone One iOS- en Android-controller voor Xbox Game Pass

De eerste 1 maand Xbox Game Pass Ultimate krijg je bij aankoop van ons

Cloudgaming met Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass Ultimate is inclusief Xbox Live Gold en meer dan 100 spellen van hoge kwaliteit. Speel spellen als Halo Infinite* met vrienden op console, pc, telefoons en tablets, en ontvang een EA Play-lidmaatschap – alles voor één lage maandelijkse prijs.
Xbox Game Pass Ultimate
En tijdelijk krijgen nieuwe Xbox Game Pass Ultimate-abonnees hun eerste 1 maand van ons** bij aankoop van een Backbone One via de Backbone-website of de Microsoft Store.
*Halo Infinite: binnenkort beschikbaar. Zie xbox.com/gamepass, ea.com/ea-play, en ea.com/ea-play/terms voor details.
** Alleen geldig voor nieuwe Xbox Game Pass-leden. Creditcard vereist. Tenzij je opzegt, wordt het dan geldende normale lidmaatschapstarief in rekening gebracht zodra de actieperiode eindigt. Voorwaarden, uitsluitingen en streamingslimieten zijn van toepassing. Xbox Game Pass (bèta): selecteer apparaten en regio's. Bij het verzilveren worden bestaande Gold-lidmaatschappen geüpgraded naar Ultimate tegen een conversieratio. De spelcatalogus varieert in de loop der tijd, per regio en per apparaat. Zie xbox.com/gamepass. Limiet: 1 per persoon/account.
Game Pass Ultimate

iOS-platforms met controllerondersteuning

Vraag je je af of je jouw favoriete spelplatforms en remote play-diensten op Backbone kunt spelen? Bekijk de onderstaande lijst.
Klik vast en begin met spelen. Geen opladen, geen updates waar je op moet wachten, geen vervelende installaties. Ontdek een nieuwe wereld van gaming in een paar seconden. Het werkt gewoon.
Controller with audio cable and lightning cable

Gemaakt voor iPhone

Werkt met alle iPhone-modellen met iOS 15.0 of hoger.
Backbone One iOS gaming controller with attached iPhone playing Call of Duty: Mobile with an orange background; the Backbone orange button is lit up orange

Leg je beste momenten vast en deel ze

Opnemen, bewerken en delen rechtstreeks vanaf je Backbone. Geen extra hardware of software nodig.
Download from Apple App Store

Kom binnenvallen en vind andere Backbone-spelers om direct samen mee te spelen

Voicechat met vrienden en wissel naadloos tussen spellen.
Backbone One controller showing Rooms function
Backbone One controller showing Rooms function
Airpods
Backbone One controller
Backbone One controller

Blijf op de hoogte

Weet wanneer je vrienden een game spelen en sluit je met één handeling bij hen aan.
See What Our Players Think
In het geval je iets gemist hebt
Welke apparaten zijn compatibel met de Backbone One-controller?
􀅽

Elke iPhone die iOS 15 of nieuwer ondersteunt, werkt in combinatie met Backbone One. Je kunt hier een volledige lijst met ondersteunde modellen bekijken.

Welke games zijn er om te spelen?
􀅼

De meeste titels in de Xbox Game Pass-bibliotheek zijn beschikbaar om rechtstreeks vanuit de cloud op je mobiele apparaat te spelen. Ga voor een actuele lijst naar de spelbibliotheek.

Heb ik de Backbone iOS-app nodig om de Backbone One-controller te gebruiken?
􀅼

De Backbone iOS-app is niet vereist om games te kunnen spelen met je Backbone One. De Backbone One iOS-app biedt echter een rijke, door de community aangestuurde ervaring. Met de Backbone iOS-app ontgrendel je bovendien nieuwe functies en mogelijkheden die worden uitgebracht door ons ontwikkelingsteam.

Kan de Backbone One worden gebruikt in combinatie met Bluetooth?
􀅼

Ja, je kunt de Bluetooth-functie van je Apple-apparaat gebruiken als deze in de Backbone One is geklikt. Sterker nog, het spelen via de Backbone One in combinatie met het gebruik van AirPods zorgt voor een zeer prettige en draagbare game-ervaring.

Moet ik mijn Backbone One opladen?
􀅼

Nee, de Backbone One heeft geen batterij! Het stroomverbruik van de Backbone One via de iPhone is minimaal. Het stroomverbruik is onmerkbaar laag. Het energieverbruik van de Backbone One is zo onbeduidend dat je de Backbone One 's nachts op je telefoon kunt laten zitten zonder dat het een merkbare invloed heeft op de batterijduur van je telefoon.

Dat gezegd hebbende, games die je op je telefoon speelt, kunnen wel degelijk een aanzienlijk stroomverbruik hebben vanwege bijvoorbeeld de graphics, gebruik van het netwerk en audio. Daarom hebben we, beseffende dat de levensduur van de batterij van cruciaal belang is tijdens het gamen op mobiele apparaten, een Lightning-doorvoerpoort op de Backbone One ontwikkeld om je telefoon tijdens het spelen op te laden.

Geldt de 1 maand Game Pass Ultimate ook voor bestaande abonnees?
􀅼

Helaas niet. De aanbieding is alleen beschikbaar voor nieuwe abonnees die een Backbone One kopen.

Waar is Game Pass Ultimate-streaming beschikbaar?
􀅼

Cloudgaming met Xbox Game Pass Ultimate is beschikbaar in 22 landen in Noord-Amerika en Europa, plus Zuid-Korea. Ga voor meer informatie naar xbox.com/regions. In de loop van de tijd zullen er meer landen worden toegevoegd.

Wat is het verschil tussen xCloud en Game Pass Ultimate?
􀅼

Project xCloud was de naam voor de openbare technologische preview van cloudgaming die in september 2019 gelanceerd werd. Na het verzamelen van feedback tijdens de preview, van spelers van over de hele wereld, werd de technologie geïmplementeerd in Xbox Game Pass Ultimate, zodat je meer dan 100 Xbox-spellen kunt spelen op je mobiele telefoon of tablet, rechtstreeks vanuit de cloud.

Hoe verzilver ik mijn 1 maand Game Pass Ultimate?
􀅼

Zodra je je Backbone One per post hebt ontvangen, klik je je telefoon erin vast en open je de iOS Backbone-app. We zullen je jouw unieke code sturen en je door het proces om de Game Pass Ultimate te verzilveren leiden. Aarzel niet om contact op te nemen via support@playbackbone.com.