Backbone

Speel bijna elk spel vanaf je iPhone of Android-apparaat met Backbone One

Speel overal op je Xbox, PlayStation of pc

Domineer de wereld vanuit oma's huis. Speel de console- en pc-games die je hebt met Backbones ondersteuning voor de mobiele apps PS Remote Play, Xbox Remote Play en Steam Link. Werkt nog beter met PS5 & Xbox Series X.

Geen console vereist

Speel verbluffende games op de telefoon die je hebt via Xbox Game Pass Ultimate of GeForce NOW. Geen console of pc vereist.
Backbone controller frame

Speel zo goed als elk spel in de Apple App Store en Google Play Store.

Kies uit duizenden titels in de Apple App Store en Google Play Store. Met hyperpopulaire hits als Call of Duty: Mobile, Roblox en Grand Theft Auto: San Andreas is er meer dan genoeg om te spelen met de Backbone.

app-pictogrammen van verschillende games in de App Store
Platform Image

Ervaar meer dan 200 bekroonde games, zonder advertenties en zonder in-app aankopen. Er worden regelmatig nieuwe games toegevoegd, dus er zijn altijd nieuwe werelden, avonturen en verhalen om vanaf je iPhone te ontdekken.

Platform Icon
NBA 2K23 Arcade EditionFantasianOceanhorn 2
Apple Arcade-games bekijken
Platform Image

Jouw entree voor honderden geweldige games en apps, volledig advertentievrij en zonder in-app aankopen. Ga aan de slag met een gratis proefperiode en speel daarna voor een laag maandelijks bedrag. Jaarabonnementen zijn ook beschikbaar.

Platform Icon
Portal Bridge ConstructorGrimvalorDead Cells
Google Play Pass-games bekijken