Backbone
Winkel

Breid je spelervaring uit met onze Backbone One 2e generatie

18 maart 2024  •  3 min. leestijd
PH LTG Launch - Expand Your Play Asset 16:9

Speel waar je maar wilt met Backbone One, nu inclusief 2e generatie Lightning

Maak vandaag kennis met de nieuwe controllers Backbone One - Lightning (2e generatie) en Backbone One - PlayStation™-editie - Lightning (2e generatie), waarmee we de 2e generatie line-up van Backbone compleet maken. Breid je spelervaring uit met games als Call of Duty®: Warzone™ Mobile, maak verbinding met je console of pc via Remote Play en stream duizenden games vanuit de cloud met services als Xbox Game Pass en GeForce NOW.


Til je spelervaring naar een hoger niveau − Innovatieve generatie-updates

De 2e generatie Backbone One-producten zijn voorzien van een reeks verbeteringen die erop gericht zijn gamers beter, sneller en langer te laten gamen dan voorheen.

De snelste speeltijd

Onze nieuwe magnetische adapters klikken vast en laten nooit meer los, of je telefoon nu een hoesje heeft of niet*. Ondersteuning voor hoesjes zorgt voor minimale wachttijd en stelt gebruikers in staat om de adapter direct vast te klikken en overal te spelen.

Intended for PH Launch Blog

Verbeterd controllerontwerp om je concurrentie te verslaan

Dankzij het verbeterde ergonomische ontwerp hou jij je handen ontspannen en je tegenstanders gespannen. De 2e generatie Backbone One-producten hebben een verbeterde telefoonstabiliteit en een verbeterde D-Pad voor nauwkeurigere besturing.

For use in PH LTG Launch Blog

Stop nooit met spelen dankzij pass-through opladen

Maak je nooit meer zorgen over lege batterijen tijdens intense gamesessies. Gemiddeld gebruikt de Backbone One minder dan 1% van de batterij van je telefoon per speeluur. Je kunt ook profiteren van pass-through opladen en gamen zonder je zorgen te hoeven maken dat de verbinding wordt verbroken.

Intended for use in the PH LTG Blog

Bespaar bij het upgraden met Backbone+

Backbone+-abonnees die willen upgraden naar een 2e generatie Backbone One-controller ontvangen 30% korting op onze nieuwe line-up**. Inruilen is niet vereist − Houd je 1e generatie controller en geef hem cadeau aan vrienden of familie.

Intended for use in the PH LTG Release Blog

Om deze aanbieding en andere aanbiedingen met Backbone+ te ontvangen, schrijf je je nu in op onze mailinglijst of claim je ze in het menu ' Perks & Rewards' (Voordelen en beloningen) in de Backbone-app.


Claim nu 3 gratis maanden Apple Arcade

Apple Arcade 16:9 asset

Alle Backbone-gebruikers kunnen 3 maanden gratis gebruikmaken van Apple Arcade***, de populaire abonnementsdienst van Apple voor games die onbeperkte toegang biedt tot een groeiende collectie van meer dan 200 ongelooflijk leuke games, waaronder nieuwe releases, prijswinnaars en geliefde favorieten uit de App Store, zoals Gear.Club Stradale, Hello Kitty Island Adventure, Junkworld TD en Retro Bowl+.


Ben je er klaar voor?

Bekijk ons volledige aanbod mobiele gamecontrollers voor iPhone & Android. Ontdek je toekomstige favoriete game in onze bibliotheek boordevol games die compatibel zijn met controllers. Vergeet niet om je aan te melden voor e-mailmeldingen en bekijk onze blog voor de nieuwste games! 

*De 2e generatie Backbone One-controllers zijn compatibel met de meeste hoesjes die vandaag verkrijgbaar zijn.

**Beperkt tot eenmalig gebruik per klant. Alleen voor in aanmerking komende Backbone+-abonnees. Je komt niet in aanmerking als je eerder een 2e generatie upgrade voor een ander apparaat hebt geclaimd of als je al een 2e generatie apparaat gebruikt. Slechts tijdelijk. Voorwaarden zijn van toepassing.

***De Apple Arcade-aanbieding vervalt op 8 mei 2025. Het Apple Arcade-abonnement wordt na de actie automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Prijzen en beschikbaarheid kunnen per land of regio verschillen. Voorwaarden zijn van toepassing.